Geïnteresseerd in Pilates of Total Body workout? Bekijk snel onze MeerFit site.

12- weken programma

Gezond afvallen onder begeleiding

Gezond afvallen?

Het programma waarbij we in 12 weken gaan werken aan een gezonde leefstijl! 

Ons 12-weken durende afvalprogramma is de sleutel tot een gezonder, energieker en zelfverzekerder leven! Wij geloven dat een gezond gewichtsverlies niet alleen draait om het verliezen van kilo's, maar ook om het aannemen van een duurzame levensstijl die je fysieke en mentale welzijn verbetert. Stop met crash diëten, razend snel kilo's verliezen en daardoor terecht komen in het jo-jo effect. Start met het maken van de juiste keuzes op het gebied van voeding en sport, om zo jouw leefstijl te veranderen en resultaten vast te houden. Kies tussen onze 3 manieren van trainen: Bodytec, personal training en circuit workouts. 

Ons programma is ontworpen voor jou, met als doel je te begeleiden op een reis naar een betere versie van jezelf. We begrijpen dat iedereen uniek is, en daarom bieden we een gepersonaliseerde aanpak die past bij jouw behoeften en doelen. Of je nu net begint met je afvalreis of al enige ervaring hebt, ons programma is toegankelijk voor iedereen.

Wat maakt ons programma uniek?

  • Deskundige begeleiding: Onze ervaren coaches staan klaar om je te begeleiden tijdens elke stap van je reis. Ze bieden niet alleen professionele kennis, maar ook de ondersteuning en motivatie die je nodig hebt om te slagen.
  • Gevarieerd en uitgebalanceerd dieet: Wij geloven in het belang van voeding als essentieel onderdeel van gewichtsverlies. Onze voedingscoach stelt een evenwichtig en persoonlijk voedingsschema samen dat heerlijk is en je voorziet van alle noodzakelijke voedingsstoffen.
  • Effectieve trainingsschema's: Ons programma omvat doelgerichte oefeningen die zijn afgestemd op jouw fitnessniveau en doelen. Van krachttraining tot cardio, we bieden een uitgebreid scala aan trainingen om je te helpen je doelen te bereiken. Dit kan zowel in groepsverband als individueel. 
  • Meetbare resultaten: Wij streven ernaar om meetbare resultaten te leveren. Met regelmatige evaluaties en voortgangscontroles volgen we je succes en passen we het programma indien nodig aan voor optimale resultaten. Ten alle tijden is er een intake, tussenmeting en eindmeting, welke tijdens de 1 op1 sessies met de voedingscoach geëvalueerd worden.

Neem de eerste stap naar een gezonder en gelukkiger leven met ons 12-weken durende gezond afvallen programma. Samen zetten we de koers uit naar een leven vol vitaliteit en zelfvertrouwen. Meld je vandaag nog aan en ontdek de transformatie die mogelijk is!

Bodytec Personal training Circuit workout
1x per week €388,85 1x per week €667,25 1x per week €244,50
2x per week €598,40 2x per week €1099,- 2x per week €318,-